Termál Hotel Pávai ***

Észak Alföldi régió - Berekfürdő

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő
  • Cím: 5309 Berekfürdő, Pávai Vajna Ferenc u. 4.
  • Telefon: (+36/59) 519-111; 519-222; 519-333
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

Szállodánk a Jász-Nagykun Szolnok megyei Berekfürdőn található, a 9 medencével rendelkező strand közvetlen szomszédságában.

A Termál Hotel Pávai wellness szálló létesítésének ötlete Dr. Kovács Tibortól és nejétől, Dr. Márkus Évától származik. Az 1998-ban született elképzelések alapján a beruházás, illetve az arra épülő vállalkozás alapvető célja színvonalas és széleskörű wellness szolgáltatást nyújtani elérhető áron.
A szálloda helyének megválasztásakor a szezonális hatások minimalizálására törekedve jártunk el. Ennek megfelelően esett választásunk az egyedülálló mikroklímával rendelkező Berekfürdőre, a híres gyógyfürdő közvetlen szomszédságában.

A szép fekvésű telek közvetlen szomszédságában horgásztó található. A Hortobágy és a Tisza-tó közvetlen szomszédsága változatos kikapcsolódást ígér, a nagy történelmi borvidékekre (Eger, Tokaj-Hegyalja) kívánság szerint túrát szervezünk.

 

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

Az újonnan átadott kastélyszerű impozáns épületben 30 szoba és 3 apartman 74 vendég kényelmes elszállásolását teszi lehetővé. A szobák rusztikus tölgy bútorokkal berendezettek, színes tv, minibár, légkondícionáló berendezés, szobatelefon, igényesen kialakított zuhanyzós-fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét.


Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

A szolgáltatás célcsoportja összetett. Törekvéseink eredményeként létesítményünkben mind a magyar, mind pedig a külföldről érkező vendégkör megtalálja a számára megfelelő rekreációs és gyógyászati szolgáltatást.
A panorámás éttermünkben finom tájjellegű specialitásokat is felszolgálunk, büfészolgálat a ház egészére kiterjed. A csodálatos medencetérben különböző hőmérsékletű gyógyvíz, pezsgőfürdő, hidromasszázs, látványfürdő, szauna teszi emlékezetessé az itt eltöltött fürdőzést. A hangulatos, tágas társalkodó, és a biliárd a szórakozást biztosítják, a 60 fős konferenciaterem tudományos értekezletek, továbbképzések megrendezésére szolgál.
A hotelben reumatólógia szakrendelés működik, fizio- és hidroterápiás kezelések teljes vertikumával, melyeket a hazai biztosított vendégek orvosi javaslatra TB támogatással ingyenesen igénybe vehetnek. A létesítmény 1 hektáros területén zárt parkoló kap helyet.
 Gyógykezelések 
 A Termál Hotel Pávai*** a szállodai funkció mellett gyógyászati feladatot is ellát. Hetente 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön

Dr. Lugossy Margit reumatológiai szakorvos várja a gyógyulni vágyó betegeket.

Rendelési idő: Hétfőn 15:00-19:00, Csütörtök: 12:00 - 18:00

A kezelési lehetőségek:
-Elektroterápia
-Vízalatti vízsugármasszázs
-Medencefürdő
-Orvosi gyógymasszázs
-Iszappakolás
-Frissítő masszázs
-Súlyfürdő
-Vízalatti gyógytorna
-Szénsavas fürdő
-Száraz gyógytorna

Az orvosi vizsgálatokhoz háziorvosi beutaló szükséges, melyen fel kell tüntetni, hogy ýTermál Hotel Pávai, Berekfürdő, reumatológiai szakrendelésý. A kezelések igénybe vehetőek más reumatológus szakorvos által kiállított kezelőlappal is. A hotel nevét ez esetben is fel kell tüntetni.) Arra figyelni kell, hogy egy biztosított évente csak 2x3 hét kezelést vehet igénybe társadalombiztosítási támogatással.

Tájékoztatjuk vendégeinket hogy az 56/2003.(IX.29.) sz. Egészségügyi Szociális és Családügyi Miniszteri rendelet és a J.N.SZ. Megyei Egészségbiztosítási Pénztár szerződésmódosítása alapján a 2003. október 1. után kiállított vényekkel érkezők az igénybevett szolgáltatások tb. támogatási alapárának minimum 15%-át fizetik.

A kezelések igénybe vételének nem feltétele, hogy valaki a szállóban lakjon.

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

SZOBÁK ÉS ÁRAK

 

ÉRVÉNYES: 2017.01.01.-2017.03.31.(KIVÉVE ÜNNEPI IDŐSZAK)

 

Erkély nélküli szobában minimum 2 éjszaka esetén: 11.350 HUF/fő/éj
Erkélyes szobában minimum 2 éjszaka esetén: 11.950 HUF/fő/éj

Az árak tartalmazzák a szállást félpanziós ellátással, a szálloda saját termálvizes kültéri és beltéri hidromasszázs medencéinek, szaunájának üzemi időn belüli korlátlan használatát, vezeték nélküli internetkapcsolatot és a zárt parkoló használatát.

Tarifás áraink:

Erkély nélküli szobában: 10.900 HUF/fő/éj.
Erkélyes szobában: 11.800 HUF/fő/éj.

Az árak tartalmazzák a szállást svédasztalos reggelivel, továbbá a szálloda termálvizes medencéinek és szaunájának üzemidőn belüli korlátlan használatát, vezeték nélküli internetkapcsolatot és a zárt parkolónk használatát. 

1 éjszakás foglalás esetén 10% felárt számítunk fel, egyszemélyes foglalás esetén 25% felárat számítunk fel.

 

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót!

 

Gyermekkedvezmény szüleikkel egy szobában lakó gyermekek részére, a szállásdíjból: 0-4 éves korig 100% 4-10 éves korig 20%

 

Tarifális áraink kiemelt ünnepi időszakban nem érvényesek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő
  • Cím:5309 Berekfürdő, Pávai Vajna Ferenc u. 4.
  • Telefon:(+36/59) 519-111; 519-222; 519-333
  • Fax:(+36/59) 519-222
  • Web:www.termalhotelpavai.hu

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás