Termál Hotel Pávai ***

Észak Alföldi régió - Berekfürdő

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő
  • Cím: 5309 Berekfürdő, Pávai Vajna Ferenc u. 4.
  • Telefon: (+36/59) 519-111; 519-222; 519-333
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

Szállodánk a Jász-Nagykun Szolnok megyei Berekfürdőn található, a 9 medencével rendelkező strand közvetlen szomszédságában.

A Termál Hotel Pávai wellness szálló létesítésének ötlete Dr. Kovács Tibortól és nejétől, Dr. Márkus Évától származik. Az 1998-ban született elképzelések alapján a beruházás, illetve az arra épülő vállalkozás alapvető célja színvonalas és széleskörű wellness szolgáltatást nyújtani elérhető áron.
A szálloda helyének megválasztásakor a szezonális hatások minimalizálására törekedve jártunk el. Ennek megfelelően esett választásunk az egyedülálló mikroklímával rendelkező Berekfürdőre, a híres gyógyfürdő közvetlen szomszédságában.

A szép fekvésű telek közvetlen szomszédságában horgásztó található. A Hortobágy és a Tisza-tó közvetlen szomszédsága változatos kikapcsolódást ígér, a nagy történelmi borvidékekre (Eger, Tokaj-Hegyalja) kívánság szerint túrát szervezünk.

 

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

Az újonnan átadott kastélyszerű impozáns épületben 30 szoba és 3 apartman 74 vendég kényelmes elszállásolását teszi lehetővé. A szobák rusztikus tölgy bútorokkal berendezettek, színes tv, minibár, légkondícionáló berendezés, szobatelefon, igényesen kialakított zuhanyzós-fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét.


Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

A szolgáltatás célcsoportja összetett. Törekvéseink eredményeként létesítményünkben mind a magyar, mind pedig a külföldről érkező vendégkör megtalálja a számára megfelelő rekreációs és gyógyászati szolgáltatást.
A panorámás éttermünkben finom tájjellegű specialitásokat is felszolgálunk, büfészolgálat a ház egészére kiterjed. A csodálatos medencetérben különböző hőmérsékletű gyógyvíz, pezsgőfürdő, hidromasszázs, látványfürdő, szauna teszi emlékezetessé az itt eltöltött fürdőzést. A hangulatos, tágas társalkodó, és a biliárd a szórakozást biztosítják, a 60 fős konferenciaterem tudományos értekezletek, továbbképzések megrendezésére szolgál.
A hotelben reumatólógia szakrendelés működik, fizio- és hidroterápiás kezelések teljes vertikumával, melyeket a hazai biztosított vendégek orvosi javaslatra TB támogatással ingyenesen igénybe vehetnek. A létesítmény 1 hektáros területén zárt parkoló kap helyet.
 Gyógykezelések 
 A Termál Hotel Pávai*** a szállodai funkció mellett gyógyászati feladatot is ellát. Hetente 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön

Dr. Lugossy Margit reumatológiai szakorvos várja a gyógyulni vágyó betegeket.

Rendelési idő: Hétfőn 15:00-19:00, Csütörtök: 12:00 - 18:00

A kezelési lehetőségek:
-Elektroterápia
-Vízalatti vízsugármasszázs
-Medencefürdő
-Orvosi gyógymasszázs
-Iszappakolás
-Frissítő masszázs
-Súlyfürdő
-Vízalatti gyógytorna
-Szénsavas fürdő
-Száraz gyógytorna

Az orvosi vizsgálatokhoz háziorvosi beutaló szükséges, melyen fel kell tüntetni, hogy ýTermál Hotel Pávai, Berekfürdő, reumatológiai szakrendelésý. A kezelések igénybe vehetőek más reumatológus szakorvos által kiállított kezelőlappal is. A hotel nevét ez esetben is fel kell tüntetni.) Arra figyelni kell, hogy egy biztosított évente csak 2x3 hét kezelést vehet igénybe társadalombiztosítási támogatással.

Tájékoztatjuk vendégeinket hogy az 56/2003.(IX.29.) sz. Egészségügyi Szociális és Családügyi Miniszteri rendelet és a J.N.SZ. Megyei Egészségbiztosítási Pénztár szerződésmódosítása alapján a 2003. október 1. után kiállított vényekkel érkezők az igénybevett szolgáltatások tb. támogatási alapárának minimum 15%-át fizetik.

A kezelések igénybe vételének nem feltétele, hogy valaki a szállóban lakjon.

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

 

2014.07.01 - 2014.08.31 (kivéve ünnepi időszak)

 

Erkély nélküli szobában minimum 2 éjszaka esetén: 10.000 Ft / fő / éj

Erkélyes szobában minimum 2 éjszaka esetén: 10.600 Ft / fő / éj

Az árak tartalmazzák a szállást svédasztalos reggelivel, a szálloda saját termálvizes kültéri és beltéri hidromasszázs medencéinek, szaunájának üzemi időn belüli korlátlan használatát és a zárt parkoló használatát.

1 éjszakás foglalás esetén 10% felárt számítunk fel, egyszemélyes foglalás esetén 25 % felárat számítunk fel. Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke 400,- Ft/fő/éj, melyet a 18 év feletti vendégek részére számítunk fel.

Gyermekkedvezmény szüleikkel egy szobában lakó gyermekek részére, a szállásdíjból:

0-4 éves korig 100%       
4-10 éves korig 20%
A csomagárak, illetve az akciók a kiemelt ünnepekre nem érvényesek! Az árváltozás jogát fenntartjuk

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő

 

Július  Augusztusra történő foglalás esetén 5 % kedvezményt biztosítunk a csomagárból, amennyiben a szállásdíjat az utazást megelőzően legalább 2 héttel átutalják!

 

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLATAINK:

 

2 éjszaka szállás félpanzióval 20.600 Ft / fő helyett 19.570 Ft / fő

3 éjszaka szállás péntektől hétfőig félpanzióval 28.900 Ft / fő helyett 27.455 Ft / fő

4 éjszaka szállás hétfőtől péntekig félpanzióval 37.000 Ft / fő helyett 35.150 Ft / fő

7 éjszaka szállás félpanzióval 59.000 Ft / fő helyett 56.050 Ft / fő

A feltüntetett árak erkély nélküli szobára vonatkoznak, az idegenforgalmi adót (400 Ft / fő / éj) nem tartalmazzák. Az akció további kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Részletekért, időpontokért és bővebb tájékoztatásért érdeklődjön recepciós szolgálatunknál

a  06-59/519-111-es telefonszámon  vagy a pavaihot@t-online.hu e-mail címen!

 

Termál Hotel Pávai, Berekfürdő
  • Cím:5309 Berekfürdő, Pávai Vajna Ferenc u. 4.
  • Telefon:(+36/59) 519-111; 519-222; 519-333
  • Fax:(+36/59) 519-222
  • Web:www.termalhotelpavai.hu

Térkép

Like-olj egy nyereményutazásért!


Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás
TheBestLinks